Trygghetsvandringar

I november 2018 genomfördes två trygghetsvandringar i tunneln vid stationen i Billesholm. Mer information från vandringarna, vilka synpunkter som framfördes hittar du här och resultaten från vandringarna hittar du här.

 

Trygghetsvandring med elevrådet på Jens Billeskolan

Fem representanter från elevrådet på Jens Billeskolan deltog i trygghetsvandringen. Från Bjuvs kommun fanns trygghetssamordnare, projektledare och kommunikationschef på plats. Frågor som ställdes var bland annat hur eleverna upplever platsen, när de rör sig där och vad som kan utvecklas. Åsikterna som framkom publiceras i dokumentet nedan.

Resultat trygghetsvandring elevråd 

Trygghetsvandring med invånare i Billesholm

Bjuvs kommun bjöd in invånare för att delta i trygghetsvandringen. Från Bjuvs kommun deltog trygghetssamordnare, projektledare och kommunikationschef. Frågor som ställdes var bland annat hur eleverna upplever platsen, när de rör sig där och vad som kan utvecklas. Åsikterna som framkom publiceras i dokumentet nedan.

Resultat trygghetsvandring invånare 

Vad har hänt efter vår trygghetsvandring i stationstunneln i Billesholm?

Vi har tagit till oss av alla synpunkter som framkom och först ut i utvecklingsarbetet är belysningen. En helt ny ledbelysning är nu takmonterad längs väggarna (istället för på ena väggen som tidigare). Den nya belysningen är också närvarostyrd, den dimmar upp när man närmar sig tunneln och dimmar ner när ingen är där.
Vi fortsätter nu arbete med att utveckla området i och utanför tunneln. Tack för att ni ställde upp och kom med synpunkter. Vi ser gärna att ni gör det fler gånger.

 

Webbredaktör: Josefine Wahlström (jwm)
Sidan ändrad: 2019-04-17

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

info@bjuv.se