Välkommen till bjuv.se/lov

Se programmet för varje dag under höstlovet i menyn. Samtliga aktiviteter är gratis för barn och unga mellan 6 och 15 år.

Det finns något för alla i årets höstlovsprogram! Eller vad sägs om en 50 meter lång hinderbana i Billesholm eller film med Bjuvs ungdomsråd under måndagen? Kanske är du sugen på att låta kreativiteten flöda med 100 kg LEGO under tisdag, onsdag och torsdag på våra olika bibliotek? Vill du återuppleva sommarens succé vattenhinderbanan i simhallen i Billesholm? Eller är du den som helst av allt testar virtual reality på Bjuvs fritidsgård? 

Missa inte heller kommunens föreningar, som till exempel erbjuder bowling hela veckan, vävning, spökerier i tennishallen, eller prova på scouting! Tänk på att en del aktiviteter har sista anmälningsdatum redan 25 oktober.

Höstlovsbiljett för barn och ungdomar

Med en höstlovsbiljett reser du som är 7 till 19 år fritt i Skåne mellan 26 oktober och 4 november med Skånetrafikens bussar och tåg. Biljetten köper du i Skånetrafiken-appen och priset är 100 kronor för tio dagars resande.
Biljetten säljs från och med den 19 oktober. För föräldrar som inte vill ha sina kortuppgifter inlagda i sitt barns mobiltelefon går det utmärkt att de själv köper biljetten och sen lånar ut biljetten till barnet genom att logga in på Mitt konto i appen.
Har du inte en smart mobiltelefon är det möjligt att gå till ett av Skånetrafikens kundcenter eller ett serviceombud och köpa samma biljett på ett Jojo-kort. Läs mer på www.skanetrafiken.se/hostlovsbiljett

Är du nyfiken på vad som händer i våra grannkommuner? Besök samlingssidan familjenhelsingborg.se/kulturlovet för att orientera dig!

Vi önskar er alla ett härligt höstlov!

Webbredaktör: Ingrid Kling (IKG)
Sidan ändrad: 2018-10-19

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

info@bjuv.se