Feriepraktik

Feriepraktik, som många kallar sommarjobb, är ett tillfälle för dig som är mellan 15 och 19 år att prova på ett arbete inom Bjuvs kommuns verksamheter under ditt sommarlov.

Feriepraktik är tre sammanhållna veckor under perioden 10 juni – 11 augusti och du arbetar totalt 70 timmar. Du måste vara folkbokförd  i Bjuvs kommun och om du hade feriepratik 2018 kan du tyvärr inte få en plats i år.

Feriepraktik kan innebära att du hjälper till att  läsa för eller promenera med de äldre på en av kommunens boende. Eller kanske tar hand om besökare på biblioteken, skateparken eller på friluftsbadet.

Ansökan: https://feriebas.se/bjuv/    

Mina Sidor: https://feriebas.se/bjuv/minasidor/

Du ansöker digitalt genom att skapa en profil där du fyller i namn och kontaktuppgifter. Säkerställ att din e-postadress då all kommunikation mailas ut. Vi behöver ha namn på närmsta anhörig om det skulle vara någonting som händer. Om du inte är myndig så måste även vårdnadshavare underteckna dina avtal. Sista ansökningsdagen är den 7 april.

Om du blir erbjuden en plats så måste du svara på om du tackar ja eller nej till erbjudandet.

Om du antar erbjudandet så kommer du kallas till en obligatorisk introduktionsträff 15 maj kl 16.00 i Varagårdsskolans aula i Bjuv.

Timlön inkl. semesterersättning: 68 kronor till 15–16-åringar, 84 kronor till 17–19 åringar.

 

 

 

Webbredaktör: Sabina Nilsson Ünlü (snn)
Sidan ändrad: 2019-04-01

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

info@bjuv.se