Nyhetsarkiv

Filtrera nyheter på: Invånare , Besökare , Flytta hit , Jobb och företag eller Visa alla.

 • Extremt hög brandrisk och torka i skog och mark

  2019-04-24

  Räddningstjänsten i Skåne uppmanar allmänheten att inte elda, grilla eller utföra andra aktiviteter som skapar öppen låga eller gnistor i anslutning till skog eller mark, så att eld kan spridas i terrängen.

 • Bjuvsfestens första artistsläpp bjuder på två starka ungdomsartister

  2019-04-24

  Mello-finalisten Renaida och YouTube-succén Anis Don Demina kommer till Bjuvsfesten i sommar.

 • Kallelse till kommunfullmäktige 25 april

  2019-04-18

  Du är välkommen att lyssna på vad dina politiker beslutar om! Nu kan du före, eller efter, sammanträdet läsa kommunfullmäktiges handlingar här på hemsidan.

 • Bjuv satsar stort på digitalt

  2019-03-19

  I höstas startade Bjuvs kommun projektet Digitaliseringsresan. Ett projekt för att höja den digitala kompetensen inom kommunens organisation, skapa strukturer och mötesplatser samt ge kommuninvånarna bra digitala verktyg för en ökad tillgänglighet till kommunens verksamheter. Arbetet är i full gång och den 25 mars trappas det upp ytterligare när All Digital Week startar.

 • Vi söker röstmottagare!

  2019-02-27

  Söndagen den 26 maj är det dags för val till Europarlamentet. Vill du arbeta som röstmottagare? Då kan du skicka in en intresseanmälan till oss.

 • Nu tar Bjuv festen till nästa nivå

  2019-02-05

  Sedan många år tillbaka är sista helgen i augusti vikt för festligheter i Bjuv. Från början var det en tredagarsfestival under namnet Bjuvsfestivalen, de senaste sex åren har det varit en tvådagarsfestival med namnet Bjuvskalaset. Nu ska folkfesten utvecklas i en riktning där maten, musiken, upplevelserna och hållbarheten lockar en bred publik.

1 2 3 > »

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

Evenemang