Nyhetsarkiv

Filtrera nyheter på: Invånare , Besökare , Flytta hit , Jobb och företag eller Visa alla.

 • Kallelse till kommunfullmäktige 28 februari

  2019-02-21

  Du är välkommen att lyssna på vad dina politiker beslutar om! Nu kan du före, eller efter, sammanträdet läsa kommunfullmäktiges handlingar här på hemsidan.

 • Nu tar Bjuv festen till nästa nivå

  2019-02-05

  Sedan många år tillbaka är sista helgen i augusti vikt för festligheter i Bjuv. Från början var det en tredagarsfestival under namnet Bjuvsfestivalen, de senaste sex åren har det varit en tvådagarsfestival med namnet Bjuvskalaset. Nu ska folkfesten utvecklas i en riktning där maten, musiken, upplevelserna och hållbarheten lockar en bred publik.

 • Fortsatt satsning på trygghet i Bjuvs kommun

  2019-01-16

  Som en ytterligare satsning på trygghet har Bjuvs kommun beslutat att sponsra projektet Grannsamverkan. Projektet använder en beprövad brottsförebyggande metod som syftar till att minska brottsligheten och öka tryggheten. Samtidigt noterar polisen i Bjuv historiskt låga siffror gällande bostadsinbrott i kommunen.

 • Tillsammans mot ett ännu tryggare Bjuvs kommun

  2018-12-12

  I fredags tecknade kommunstyrelsens ordförande Anders Månsson och lokalpolischef Anders Isgren ett nytt samverkansavtal. Syftet med avtalet är att synliggöra arbetssättet med att minska brottslighet och öka tryggheten i Bjuvs kommun.

 • Nu står utegymmet klart i Billesholm

  2018-11-16

  I närheten av multisportarenan, vid Jens Billeskolan i Billesholm står kommunens allra senaste utegym på plats. Här kommer barn, unga och vuxna enkelt kunna träna ensamma eller i grupp.

 • Vill du vara med och skapa upplevelser?

  2018-11-14

  Är du festivalarrangören som vet hur man skapar en FOLKFEST? Med fokus på mat, musik och upplevelser vill vi skapa en heldag, alternativt två, som ingen vill missa. För oss är det givet med hållbarhet, vi vill tänka lokalt och klimatsmart. Tveka inte att bli samarbetspartner med Bjuvs kommun för att vara med och forma ett helt samhälle.

1 2 > »

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

Evenemang