Nyhetsarkiv

Filtrera nyheter på: Invånare , Besökare , Flytta hit , Jobb och företag eller Visa alla.

 • Kallelse till kommunfullmäktige 28 februari

  2019-02-21

  Du är välkommen att lyssna på vad dina politiker beslutar om! Nu kan du före, eller efter, sammanträdet läsa kommunfullmäktiges handlingar här på hemsidan.

 • Invigning av mötesplatsen Paraplyet

  2019-02-11

  I förra veckan invigdes Bjuvs nya mötesplats för nyanlända kvinnor. Träffpunkten, som har fått namnet Paraplyet, finns på Solgatan i Bjuv och ska verka för lokal utveckling och inkludering.

 • Innovativ ljusteknik ska skapa hållbara och trygga miljöer

  2019-02-07

  Bjuvs kommun är en av flera aktörer i ett svenskt-danskt interregionalt projekt kring innovativ ljusteknik för att skapa hållbara och trygga miljöer, såväl inomhus som utomhus.

 • Nu tar Bjuv festen till nästa nivå

  2019-02-05

  Sedan många år tillbaka är sista helgen i augusti vikt för festligheter i Bjuv. Från början var det en tredagarsfestival under namnet Bjuvsfestivalen, de senaste sex åren har det varit en tvådagarsfestival med namnet Bjuvskalaset. Nu ska folkfesten utvecklas i en riktning där maten, musiken, upplevelserna och hållbarheten lockar en bred publik.

 • Dags att anmäla sig till Kulturskolan!

  2019-01-16

  Nu startar vi upp en teaterkurs för dig som är 9-12 år. Med fantasi, lust och skapande övar vi vårt kroppsspråk, gestaltande och berättande. Vi lovar att det kommer bli roligt!

 • Fortsatt satsning på trygghet i Bjuvs kommun

  2019-01-16

  Som en ytterligare satsning på trygghet har Bjuvs kommun beslutat att sponsra projektet Grannsamverkan. Projektet använder en beprövad brottsförebyggande metod som syftar till att minska brottsligheten och öka tryggheten. Samtidigt noterar polisen i Bjuv historiskt låga siffror gällande bostadsinbrott i kommunen.

1 2 3 4 5 6 > »

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

Evenemang