Madeleine Peyron blir ny chef för barn- och utbildningsförvaltningen

Den 10 september tillträder Madeleine Peyron som ny förvaltningschef för barn och utbildning i Bjuvs kommun. Madeleine kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef Barn, unga och familj i Helsingborgs stad.

– Jag ser fram emot att möta nya kollegor och ta del av det arbete som görs inom förvaltningen och inom kommunen, säger Madeleine. Det ska bli spännande att tillsammans fortsätta det goda arbete som hittills genomförts men även att med gemensamma resurser ta oss an de möjligheter och utmaningar som vi ser framåt. Jag har hört mycket gott om Bjuvs kommun, både om det arbete som görs för invånaren och om arbetet i den interna organisationen.

Madeleine kommer från en tjänst som verksamhetschef inom Helsingborgs stad. Där ansvarar hon för verksamhetsområde Barn, unga och familj på Socialförvaltningen. Verksamheten består av Utredning & Uppföljning, Familjebehandling, Familjehem och Boende för ensamkommande barn och unga.

– Madeleine har en lång och gedigen chefserfarenhet, säger kommunchef Christer Pålsson. Hon är engagerad och kunnig och det är därför väldigt glädjande att kunna rekrytera henne till Bjuvs kommun. Det är ett spännande uppdrag att förvalta de goda resultaten i skolan men också att fortsätta utveckla verksamheten inom barn- och utbildningsförvaltningen.

Webbredaktör: Josefine Wahlström (jwm)
Sidan ändrad: 2018-06-13

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

Evenemang