Namntävling för familjecentralerna

Nu vill vi ge namn till Bjuvs kommuns tre familjecentraler och vi behöver din hjälp!

Bjuvs kommuns tre familjecentraler, som finns i Bjuv, Billesholm och Ekeby, har familjen i fokus. Här finns öppen förskola, social rådgivning, barnavårdscentral och barnmorskemottagning. På familjecentralerna kan du också gå på föräldrakurser och språkcafé. Målet med familjecentralernas verksamhet är att utifrån familjens livssituation främja god hälsa för barn, unga och föräldrar genom att sätta barn, unga och familjer i centrum. Familjecentralen ska vara "ett hus för alla" där vi tar tillvara på och stärker barns, ungdomars och föräldrars resurser och initiativ.

Har du förslag på vad våra familjecentraler ska heta?

Familjecentralerna i Bjuv, Billesholm och Ekeby ska få varsitt namn. Har du något förslag? Det kan finnas en koppling mellan de tre namnen, och gärna en koppling till något mer - kanske historia, geografisk plats eller den typ av familjeverksamhet som bedrivs? Tänk fritt och brett och kom med dina bästa idéer!

Skicka in ditt tävlingsbidrag och en kort motivering via vår e-tjänst senast den 27 maj.

Personen med det vinnande förslaget belönas med ett jojo-sommarkort och kan åka gratis kollektivtrafik i hela Skåne 15 juni-15 augusti.

Bild på mamma som sitter på golvet och leker med sitt barn.

Bild på kvinna som läser högt ur en bok för två barn.

Webbredaktör: Agnes Petersen (asp)
Sidan ändrad: 2018-05-03

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

Evenemang