Thorsten Schnaars blir ny chef för tekniska förvaltningen i Bjuvs kommun

Den 9 oktober tillträder Thorsten Schnaars som förvaltningschef för Bjuvs kommuns nybildade tekniska förvaltning. Thorsten kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef för renhållning i Tierps Energi & Miljö AB.

Bild på Thorsten Schnaars utanför kommunhuset i Bjuv.
Thorsten Schnaars. 

- Det känns spännande och kittlande att kunna bidra med erfarenhet och kunskap i en helt nybildad förvaltning. Jag ser fram emot att skapa en förvaltning som kan leva upp till sitt uppdrag i kommunen, säger Thorsten Schnaars.

Thorsten kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef för renhållning i Tierps Energi & Miljö AB, där han under perioder även har varit ställföreträdande VD för bolaget och dotterbolaget Tierps Fjärrvärme AB. Han har en lång erfarenhet av samhällsbyggnad och teknisk verksamhet och har tidigare bland annat varit områdeschef för samhällsbyggnad i Vingåkers kommun.

- Thorsten har en gedigen erfarenhet av ledarskap och teknisk verksamhet och kommer ta sig an de utmaningar som finns i förvaltningen. Vi är mycket glada över att han kommer att arbeta tillsammans med oss och hälsar honom varmt välkommen, säger kommundirektör Christer Pålsson.

Webbredaktör: Agnes Petersen (asp)
Sidan ändrad: 2019-07-10

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

Evenemang