Tyck till om Bjuvs kommun!

Nu är det dags för årets medborgarundersökning. Undersökningen ger dig som medborgare en chans att tycka till om kommunen och våra verksamheter. Var med och gör din röst hörd och hjälp oss i arbetet med att bli en ännu bättre kommun.

Resultatet av undersökningen är ett viktigt verktyg för oss för att se vad du som medborgare saknar eller uppskattar i kommunen. Förra årets undersökning visade bland annat att vi måste prioritera trygghet, och vi har lyssnat. Kommunen har i år genomfört satsningen Trygg sommar, som bland annat innebar att ett väktarteam cirkulerade i kommunens tätorter. Antalet skadegörelser minskade drastiskt jämfört med förra sommaren. Nu fortsätter arbetet.

Fritidsmöjligheter var också något som saknades av invånarna enligt förra årets undersökning. För barn i åldrarna 6–15 har det i år funnits lovaktiviteter på samtliga lov. Kommunen har cirka 2 200 barn inom åldersspannet, och sommaraktiviteterna kan konstateras haft bra kvalité med sina 1 000 unika besökare. Utomhusbion fick besöksrekord den 17:e augusti. Arbetet med Ungdomsrådet ledde till Ungdomsscenen och biblioteket har utökat sina aktiviteter för alla åldrar.

Fyll i undersökningen och lyft fram vad som är viktigt för just dig. Medborgarundersökningen landar i brevlådan under första halvan av september och går att fylla i via pappersenkät eller webben.

Bild på en tjej som lekar med två hundar vid vattnet.

Har du inte fått undersökningen?

Allas åsikter är viktiga och även du som inte får enkäten kan vara med och påverka genom att lämna synpunkter till Bjuvs kommun

Webbredaktör: Agnes Petersen (asp)
Sidan ändrad: 2018-09-04

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

Evenemang