Vill du vara med och skapa upplevelser?

Är du festivalarrangören som vet hur man skapar en FOLKFEST? Med fokus på mat, musik och upplevelser vill vi skapa en heldag, alternativt två, som ingen vill missa. För oss är det givet med hållbarhet, vi vill tänka lokalt och klimatsmart. Tveka inte att bli samarbetspartner med Bjuvs kommun för att vara med och forma ett helt samhälle.

Sedan många år tillbaka är sista helgen i augusti vikt för festligheter i Bjuv. Från början var det en tredagarsfestival under namnet "Bjuvsfestivalen", de senaste sex åren har det varit en tvådagarsfestival med namnet "Bjuvskalaset". Nu vill vi utveckla vår folkfest i en riktning där maten, musiken, upplevelserna och hållbarheten lockar en bred publik.

Vi vill komma i kontakt med dig som är arrangör, ideell organisation, förening eller företag som tillsammans med Bjuvs kommun vill skapa en folkfest sista helgen i augusti 2019.

Anmäl ditt intresse till Kent Andréasson på kultur- och fritidsförvaltningen om du har tankar och idéer om hur du skulle kunna vara en del av att skapa en folkfest. Inbjudan står öppen fram till den 30 november 2018. Innan årsskiftet kommer vi att boka in möten med intressanta samarbetspartners.
kent.andreasson@bjuv.se
042 – 458 56 31

Webbredaktör: Agnes Petersen (asp)
Sidan ändrad: 2018-11-14

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

Evenemang