Bjuvs kommuns logga

Simskola

Denna terminen är fullbokad!

Med start den 14 februari finns det återigen möjlighet för ditt barn att gå i simskola i simhallen i Billesholm.

Under våren erbjuder vi simskola för barn från det året de fyller 7 år. Simskolan är under 10 onsdagar mellan den 14 februari och den 17 april (inga uppehåll under skollov). Du kan välja att anmäla ditt barn till följande grupper:

  • 15:00-15:40
  • 15:50-16:30
  • 16:40-17:20

Du anmäler dig genom att skicka mejl till badet.billesholm@bjuv.se. Uppge barnets namn, ålder samt telefonnummer till vårdnadshavare och vilken tid du vill anmäla till. Observera att du inte fått en plats förrän den blivit bekräftad per mejl.

Simskolan kostar 400 kronor per barn och avgiften betalas på plats i simhallen vid första tillfället.

Har du några frågor kan du mejla till badet.billesholm@bjuv.se.

Pojke simmar längder i inomhuspool

På våra sim- och badanläggningar har vi 10 olika simmärken till försäljning. Vill du att vi kontrollerar om ditt barn klarar vad som krävs för ett visst märke får du gärna ta kontakt med någon i personalen under våra öppettider. Öppettiderna hittar du här.

Barn från 4 år och uppåt har möjlighet att simträna med SK Spiggarna i simhallen i Billesholm. På måndagar, lördagar och söndagar är det fullt med simmare från Spiggarna i bassängen. Missa inte den populära Plask och Lek för de allra minsta. För mer information, gå in på http://www.spiggarna.se/

Senast publicerad: