Bjuvs kommuns logga

Simskola

Pojke simmar längder i inomhuspool

Under sommaren 2024 erbjuder vi simskola på Friluftsbadet i Bjuv.

Simskolan är varje helgfri vardag mellan den 17 juni och den 3 juli med undantag för midsommarafton. Sammanlagt blir det 12 tillfällen. Vilka tider som finns tillgängliga hittar du via anmälningslänken nedan.

Simskolan kostar 400 kronor per barn och anmälan är öppen mellan den 6 maj och den 10 juni. Du hittar anmälan och betalning här: https://bjuv.actorsmartbook.se/.

Klicka på Sommarsimskola och välj den tid och åldersgrupp som passar ditt barn bäst. Vid behov och plats kan äldre barn placeras i den yngre åldersgruppen.

Är simskolan fullbokad har du möjlighet att lämna en intresseanmälan. Du hamnar då i en kö och vi kontaktar dig om vi får möjlighet att erbjuda dig en plats.

Varmt välkommen med din anmälan!

På våra sim- och badanläggningar har vi 10 olika simmärken till försäljning. Vill du att vi kontrollerar om ditt barn klarar vad som krävs för ett visst märke får du gärna ta kontakt med någon i personalen under våra öppettider. Öppettiderna hittar du här.

Barn från 4 år och uppåt har möjlighet att simträna med SK Spiggarna i simhallen i Billesholm. På måndagar, lördagar och söndagar är det fullt med simmare från Spiggarna i bassängen. Missa inte den populära Plask och Lek för de allra minsta. För mer information, gå in på http://www.spiggarna.se/

Senast publicerad: