Bjuvs kommuns logga

  Hälsofrämjande- och förebyggande verksamhet

  Behöver du hjälp eller vill du hjälpa till?

  Med anledning av Coronaviruset kan du göra en viktig insats för andra människor, som volontär. Just nu behövs din hjälp med att hjälpa äldre personer att handla och få hem sin varor, hämta avfall vid lägenhet/hus och slänga i sopkärl, gå ut med hunden, promenera, ringa till äldre som behöver sällskap. Det kan också komma behov av att hjälpa till med andra uppdrag inom kommunen. Blir det aktuellt är uppdraget frivilligt och ingen ersättning utgår.

  Om du är frisk och känner att du vill göra något för andra med anledning av pandemin så kan du läsa mer och anmäla ditt intresse här. Du kan också anmäla dig om du vill blir volontär inom Bjuvs kommun oavsett pandemin.

  Tillhör du någon av Folkhälsomyndighetens riskgrupper för Corona/Covid 19 och behöver hjälp med något? Kontakt oss så ser vi vad vi kan göra för dig. Vi samarbetar även med andra organisationer i Bjuv, som t ex Bjuvs församling och Röda korset.

  Kontakter

  Hör av dig till den Hälsofrämjande och förebyggande verksamheten genom att mejla till forebyggande@bjuv.se eller genom att ringa kontaktcenter 042-458 50 00 så förmedlar de kontakten vidare till Hälsofrämjande och förebyggande verksamheten som ansvarar för volontärer. Du kan också anmäla ditt intresse direkt här

  Kontakt

  Hälsofrämjande- och förebyggande

  Linda Dahlman Grönqvist
  Hälsopedagog
  Telnr: 042-458 51 26

  Marcus Nyrén
  Äldrepedagog
  Telnr: 042-458 52 26

  Sandra Kjellsdotter
  Äldrepedagog
  Telnr: 042-458 56 15


  forebyggande@bjuv.se

  Senast publicerad: 29 maj 2020

  Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här